Prijavite se ili Registracija da prijavite članak.

Uslovi za predaju priloga

Kao deo postupka prijave priloga, autori su dužni potvrditi skladnost priloga koji prijavljuju sa svim sledećim stavkama. Autorima koji se ne pridržavaju ovih smernica prijave mogu biti vraćene.
  • Rad koji prilažem nije ranije objavljivan, niti se nalazi u procesu razmatranja u drugom časopisu (ili je objašnjenje obezbeđeno u komentarima uredniku).
  • Fajl koji prilažem je u formatu OpenOffice, Microsoft Word, RTF, ili WordPerfect.
  • Gde je moguće URL-ovi referenci su priloženi.
  • Tekst ima prored 1,5, koristi font Times New Roman veličine 12, koristi kurziv umesto podvlačenja (izuzev URL adresa) i ilustracije, tabele i prilozi su smešteni unutar teksta na odgovarajućim mestima ili na kraju.
  • Tekst je usklađen sa uputstvima vezanim za stil i bibliografske zahteve iz Uputstva za autore.

Smernice za autore

Časopis Strani pravni život koristi Harvard stil citiranja - britanski standard. Detaljna upustva za autore mogu se preuzeti OVDE

Časopis Strani pravni život prelazi na elektronsko uređivanje radova tako da se prijava radova od broja 1 za 2019. godinu vrši isključivo preko platforme Asistent preko sledećeg LINKA. Uputstvo za registraciju autora i prijavu rukopisa možete dobiti od redakcije putem mejla redakcijaspz@gmail.com

Izjava o privatnosti

Imena i imejl adrese unete na ovom sajtu biće korišćene isključivo za navedene potrebe ovog časopisa i neće biti dostupni ni za jednu drugu svrhu ili nekoj drugoj strani.